DISSE BULLSKE FAKTORENE FORSLAGENDE BITCOIN ER BEDRIFTIG FOR Å POSTE EN EKSPLOSIV BEVEGELSE HØYERE

  • Bitcoins pris har holdt seg jevn til tross for at kryptomarkedet ble rammet flere slag av den siste utviklingen
  • I forrige uke møtte markedet et $ 150 millioner KuCoin-hack, som ble fulgt tett av CFTC som belastet BitMEX-medstifterne
  • Svakheten skapt av disse hendelsene ble forsterket av turbulens i aksjemarkedet på grunn av president Trumps helse
  • Til tross for alt dette har Bitcoins pris holdt seg helt innenfor handelsområdet den har blitt fanget i løpet av de siste ukene
  • En analytiker bemerker at styrken i møte med dette indikerer at et eksplosivt trekk høyere brygger

Bitcoin og hele kryptovalutamarkedet har blitt konsolidert de siste dagene, etter å ha sett noe lite salgspress tidligere i uken.

Dette salgspresset skyldes en rekke forskjellige faktorer, men det var ikke nok til å endre kryptoens underliggende markedsstruktur.

Mens han snakket om hvor han forventer at markedet vil utvikle seg, bemerket en analytiker at Bitcoin kan være i ferd med å se at et eksplosivt trekk høyere på kort sikt.

Dette trekket kan bidra til å gi medvind for hele kryptovalutamarkedet, og potensielt sende altcoins også høyere i takt.

BITCOIN VISER TEGN AV STYRKE TIL tross for BEARISH NYHETSHENDELSER

I skrivende stund handles Bitcoin Pro pris opp i underkant av 1% til den nåværende prisen på $ 10 600, som er rundt det punktet den har handlet på de siste dagene.

Tidligere denne uken rystet nyheter rundt CFTCs anklager mot de tre medstifterne av den populære marginhandelsplattformen BitMEX markedet og fikk Bitcoins pris til å falle fra 10 900 dollar til 10 400 dollar.

Kryptovalutaen har vært stabil siden den gang, og det ser ut til at den opprinnelige utsalget rett og slett bare var en knekkreaksjon på nyhetene.

Dette skjedde samtidig med frykten rundt den nylige KuCoin-hackingen på $ 150 millioner, samt usikkerhet i de tradisjonelle markedene.

ANALYST: BTC LIKER Å SE STERKT TRYKK HØYRE SOM STYRKE FJELL

En analytiker forklarte at en kombinasjon av styrke i møte med flere bearish utviklinger og kjedeverdier som vender bullish, ser ut til å indikere at et trykk høyere kan være nært forestående for Bitcoin på kort sikt.

“Bitmex FUD & Trump [News] gjorde knapt noe for BTC-prisen. Det er ganske fortellende på styrken. Beregninger på kjeden er også bullish. Jeg ser ingen grunn til å være bearish på BTC med mindre aksjemarkedet krasjer. Risikobelønningen her er ganske søt for BTC-hodling. ”

Hvis Bitcoin presser høyere på kort sikt, kan det ytterligere bekrefte denne følelsen og føre til en tilstrømning av kjøpspress.

Comments are disabled