MicroStrategy Giant erhverver $ 250.000.000 værdi af Bitcoin som dens Safe Haven Asset

Som rapporteret af Businesswire har det større børsnoterede selskab MicroStrategy erhvervet 21.454 BTC og valgt det som et primært reserve aktiv.

At få $ 250 mio. Af Bitcoin som en del af kapitalallokeringsstrategien

MicroStrategy er det største børsnoterede firma, der arbejder inden for business intelligence-sfære. Det har meddelt, at det i dag erhvervede 21.454 BTC og betalte en samlet pris på $ 250 mio. Med alle gebyrer inkluderet.

Virksomheden valgte Bitcoin som dets største aktiver i statskassen, efter at det havde delt de økonomiske resultater i 2. kvartal 2020 i slutningen af ​​juli.

Ved at investere dette store beløb i Bitcoin anerkendte MicroStrategy BTC offentligt som et ordentligt investeringsværktøj, der måske er bedre end kontanter. Derudover valgte virksomheden BTC som den største besiddelse i sin finansieringsreservestrategi, ifølge CEO Michael J. Saylor.

Administrerende direktør tilføjede, at udgifterne til et så stort beløb på Bitcoin nu er en del af selskabets nye strategi for at allokere kapital for at give aktionærerne et langsigtet aktiv.

Virksomheden måtte også investere op til $ 250 mio. I et eller flere alternative aktiver i overensstemmelse med dens tidligere vedtagne strategi.

Saylor sagde også, at virksomheden blev drevet til denne beslutning delvis af aktuelle stimulansforanstaltninger, der håndhæves af den amerikanske regering, samt den fremherskende politiske og økonomiske usikkerhed og den hyperinflation, der sandsynligvis følger den aktuelle krise.

„Bitcoin er overlegen aktivklasse for dem, der søger en langsigtet værdibutik“

Virksomhedens administrerende direktør sagde, at dens analytikere før denne store investering foretog en grundig undersøgelse af Bitcoin. De konkluderede, at BTC var i stand til at fungere som en god inflationssikring. De mener, at det har evnen til at give afkast på investeringer højere end andre aktiver kan tilbyde.

Blandt de kvaliteter, der tiltrækkede MicroStrategy, var BTC’s globale accept, stor teknisk nytte og brand-anerkendelse.

Virksomhedens administrerende direktør mener, at Bitcoin er digitalt guld, da det er sværere og stærkere end fiat-valutaer og kan tilsluttes meget hurtigere. Ifølge Saylor er Bitcoin en smartere type penge end noget, der er kommet før.

Comments are disabled